Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί στην οδό Ιασωνίδου, στο ύψος του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό. Το αυτοκίνητο με οδηγό τον Παντελίδη και συνεπιβάτες δύο κοπέλες κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα προς τη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν ξαφνικά και για αδιευκρίνιστο λόγο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε είτε σε δέντρο είτε σε κιγκλιδώματα.

Από την αυξημένη ταχύτητα και τη σφοδρότητα της σύγκρουσης οι λαμαρίνες σκότωσαν ακαριαία τον οδηγό. Στο σημείο κλήθηκε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Από το όχημα απεγκλωβίστηκαν δύο τραυματισμένες κοπέλες, οι οποίες μαζί με τον θανάσιμα τραυματισμένο οδηγό διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Από την πρώτη στιγμή ο υπάλληλος του ΕΚΑΒ που ανέσυρε το νεκρό αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον γνωστό τραγουδιστή.

Στο νοσοκομείο. διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατος του οδηγού. Συντετριμμένοι έφτασαν στο νοσοκομείο οι συγγενείς του αδικοχαμένου οδηγού. Οι κοπέλες βεβαίωναν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του νεκρού, ο οποίος ωστόσο δεν είχε πάνω του κανένα έγγραφο που να δείχνει την ταυτότητά του. Η μία από τις δύο κοπέλες είναι σοβαρά τραυματισμένη, ενώ η άλλη λιγότερο.

Έτσι, οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα του όνομά του μόνο μετά από την αναγνώρισή του από τους οικείους του.


Πηγη: http://www.huffingtonpost.gr/
Share on : Facebook Twitter Google+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου